Салат „Райська насолода“

Veröffentlicht von

Приємні відчуття нам дарують не тільки позитивні події, але й вишукані страви. Створити надзвичайну, смачну страву можна за допомогою добре відомих Вам продуктів. Яскравим прикладом є ароматний екзотичний салат «Райська насолода». Він подарує Вам . Підготуйте наступний набір продуктів для цього салату.

150 г гарбуза

100 г кальмара

1 огірок

пів лимона

150 г салату «Чука»

кріп

олія

Приготуйте спочатку гарбуз. Його потрібно промити, , а потім проварити близько 20 хвилин. Готовий гарбуз можна натерти на терці після того, як він остигне.

Далі потрібно підготувати м’ясо кальмара. Його треба порізати на невеликі шматочки та відварити (близько 20 хвилин). Потім залиште його нехай остигає. Далі підготуйте огірок. Його треба помити та порізати. Спочатку розділіть його навпіл вздовж, а потім наріжте кожну половинку на тоненькі смужки. Таким чином Ви отримаєте огірки у формі півкілець. Промийте кріп під струменем води. Далі помийте лимон та наріжте кілька скибочок. Для салату Вам знадобляться ще морські водорості. Його можна купити уже в готовому вигляді. Тому Вам потрібно тільки додати необхідну кількість цього чудового делікатесу, який зробить Ваш салат особливим. Усі інгредієнти можна змішати в одній мисці. Не забудьте додати ще спеції та олію. Усі продукти треба перемішати між собою та полити злегка лимонним соком. Коли викладатимете на тарілку, прикрасьте страву кількома скибочками лимона  та красиво нарізаним огірком. Салат «Райська насолода» не тільки наситить Вас досхочу, а ще збагатить життєвоважливими мікро- та макроелементами. Такий салат смачний та соковитий. Він наповнить Вас , наситить на ввесь день.  

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert