Десерт „Закохані часу не помічають“

Veröffentlicht von

Добрий день, наші куховарочки. Наближається чудове свято і знову одне і теж запитання, а що на десерт? Ох, ці вже свята. Все думай, вигадуй, фантазуй, дивуй своїх коханих, подружок, діточок, зрештою і самих строгих свекрух. А як хочеться їх здивувати, приготувати для них щось таке неймовірно красиве, ароматне, смачне, і головне щоб зі свіжих екологічно чистих продуктів. Народне прислів’я говорить: «Дома їж, що хочеш – у гостях, що дають». І тут починаєш вишукувати якісь дивовижні рецепти. А щоб ви дарма не витрачали час на пошуки, для вас ми підготували ось такий рецепт десерту. Думаємо він вам стане в пригоді. Ходить легенда що десерт придумали одні закохані, коли ділились між собою, і розповідали хто що любить, так і виникла ідея приготувати десерт із їх улюблених інгредієнтів.

десерт оригінальний

Ну що ж спочатку записуємо, а потім готуємо. І так нам потрібні такі інгредієнти:

Чорний шоколад – 50 грамів

Згущене молоко – 1 столова ложка

Сир кисломолочний – 100 грамів

Печиво шоколадне – 50 грамів

Вершкове масло – 2 столові ложки

десерт продукти

Цінні властивості продуктів. Королем у нашому десерті є кисломолочний сир. Ви чудово знаєте на скільки важливий сир для нашого харчування. Це чудовий продукт для тих хто прагне здорового харчування, а ще любить смачно поїсти та стежити за своєю фігурою. Безмежно цінне джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Сир – звичайний продукт до якого ми звикли ще з раннього дитинства. Наші мами та бабусі його готували таким смачним, що запам’ятався на роки. Це екологічно чистий продукт без усіляких домішків. Він необхідний у нашому щоденному раціоні. Якщо ви стежите за своєю фігурою і любите солоденьке то такий сир саме для вас. З нього можна готувати безліч страв: це і десерти, і фруктові коктейлі, і муси, і різні фруктово-ягідні смузі. Варіантів дуже багато, на все ваша фантазія. Молоді мами можуть узяти собі на замітку, що кисломолочний сир потрібний у харчуванні немовлятам з шестимісячного віку. Для них ще виготовляють сирно-фруктові пасти, з малини, чорниці, персика, моркви без хімічних добавок. Корисним у десерті є чорний шоколад, якого знатні кондитери називають фаворитом у кулінарії. Він лідер серед прикрас для десертів, мусів, пирогів, глазурованої випічки. Його шоколадні плиточки, помадки заворожують нас своїм фантастичним ароматом і смаком. Чорний шоколад, як заведено подавати до вина чи коньяку. У склад шоколаду входить цукор і какао. Віддаючи перевагу плиткам чорного шоколаду, ви поповнюєте свій організм цінними вітамінами, а також фосфором, кальцієм, який необхідний для міцності кісток. Його вважають чудовим продуктом для зняття стресу, депресії. Якщо помірно вживати чорний шоколад, то він збадьорить вас, підніме настрій, покращиться самопочуття, позитивно впливає на нервову систему. Не варто забувати, що в шоколаді міститься багато рослинних жирів і цукру, що впливає на вашу вагу, є шкідливим для роботи серця. Не бажано його вживати перед сном.

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку беремо печиво і тремо його на терці, потім додаємо до нього 1 столову ложку вершкового масла, все добре перемішуємо.

десерт приготування

2. Тепер візьміть кисломолочний сир, згущене молоко і вершкове масло, перекладіть їх у глибоку ємність і за допомогою міксера збийте до однорідної маси.

десерт ніжний

3. Починаємо формувати десерт. Беремо склянку для десерту і викладаємо у неї приготовану масу із печива,

десерт апетитний

далі виливаємо сирну масу,

десерт оригінальний

зверху прикрашаємо натертою шоколадною стружкою й одним великим шматком шоколаду. Оригінальний, смачний, вишуканий, легкий десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт вишуканий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert